Wanneer jou wordt gevraagd hoe jou droominterieur eruit ziet, heb je daar waarschijnlijk allerlei ideeën over. Je weet wat je mooi vindt, hebt een Pinterest-bord vol plaatjes voor inspiratie en ook qua sfeer of stijl kom je een heel eind. Zoals met zoveel dingen is het de uitvoering die het lastig maakt. Een interieurstylist kan je helpen jouw wensen te vertalen naar een droominterieur in je eigen huis.
Als je zelf aan de slag gaat zijn er een aantal problemen waar je tegenaan kunt lopen. Zo is het bijvoorbeeld erg lastig om een ingerichte ruimte aan te passen. Als je deze ruimte zelf goed kent, ben je geneigd vast te houden aan de bestaande meubelindeling. Als interieurstyliste heb ik vaak creatieve oplossingen voor alledaagse interieurproblemen. Hierdoor kan ik je ook helpen om eens helemaal anders naar de ruimte te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien.
Ook kan het moeilijk zijn om de juiste kleurencombinaties te kiezen en te beslissen welke stijlen bij elkaar passen. Je vindt waarschijnlijk veel dingen mooi en de sleutel zit hem dan in het vinden van de balans. Ik luister goed naar jullie wensen en verwachtingen en vertaal dit naar een nieuw, evenwichtig en sfeervol interieur. Hierbij houd ik niet alleen rekening met een balans tussen de verschillende kleuren, maar ook tussen materialen, meubels en de indeling én functie van de ruimte.

Meer weten? Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn website bij ‘diensten’ en ontdek wat ik voor jou en je interieur kan betekenen.

Pin It on Pinterest