Als je meubels hebt die niet aan vervanging toe zijn, maar van je interieur graag een geheel wilt maken, kan ik jou daarover adviseren. Ik heb veel kennis van materialen en structuren en vind onverwachte combinaties waar je misschien zelf nooit aan had gedacht. Ook over een goed lichtplan, de stoffering en kunst kan ik advies geven. Met name deze details kunnen er voor zorgen dat je interieur samenkomt tot een inspirerend geheel.
Daarnaast kan het veranderen van je interieur een tijdrovend project lijken waarbij je al snel het overzicht kwijtraakt. Als je het aan mij over laat, hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Ik behoud het overzicht op het totaalproject en help bij de planning volgens je budget én het tijdschema.

Klinkt interessant, maar is interieuradvies niet enorm duur? Dat is een misvatting die ik nog vaak hoor. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van je wensen en vraag, maar voor de prijs van een eettafel heb je bij mij een kant en klaar interieurontwerp. Daarnaast kan ik je er misschien voor behoeden om onnodige uitgaven te doen. Aan de hand van een moodboard, plattegrond, meubelplan, kleur en materialenplan, decoratieplan, verlichtingsplan, een totaalbeeld, misschien zelfs een persoonlijk ontwerp en een complete shoppinglist kan ik de ideeën tot leven laten komen en je laten zien wat er mogelijk is in een ruimte. Op die manier kun je je beter een beeld vormen van de opties en voorkom je dat je spullen in huis haalt waarvan later toch blijkt dat je er niet helemaal tevreden over bent.
Ik durf daarom te zeggen dat interieuradvies meer oplevert dan dat het kost!
Meer weten? Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor jou en je interieur kan betekenen.

Pin It on Pinterest