Veelgestelde vragen

Beslis jij welke kleur er op de muur komt?

“Nee, ik geef alleen een advies. Wat er écht op de wand komt, beslis je zelf. Het is tenslotte jouw huis.”

Hoe kom jij erachter wat mijn smaak is?

“Daar hebben we het kennismakingsgesprek voor. Ik kijk dan rond in de woning en we  bespreken wat jij/jullie aan meubels en accessoires hebben verzameld. Is dit nog actueel?  Wat zou je anders willen? Heb je voor het digitale pakket gekozen, dan kan dit ook aan de hand van foto’s en filmpjes. Daarnaast vraag ik je ook om op Pinterest te kijken en aan te geven welke interieurs jou aanspreken.”

In welke woonstijl style jij?

“Ik style in alle woonstijlen. Ik voel alle sferen aan. Het is niet belangrijk of het mijn eigen smaak is. Waar het om gaat, is dat ik kan aanvoelen of er balans is in de ruimte.”

Welk budget heb ik nodig voor een restyling?

“Je kunt met elk budget een verandering neerzetten. Juist als je een klein budget hebt is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Bij mijn diensten zie je wat de verschillende Interieurontwerp-pakketten kosten.”

Ga jij voor mij naar de winkel om de nieuwe meubels uit te zoeken?

“Dat kan, maar je kunt het ook zelf doen. In het meubelplan staat al heel gericht welk type meubels er nodig zijn. Bijvoorbeeld: notenhouten dressoir van 240 cm breed. Je kunt dat dressoir zelf uitzoeken. Maar je kunt ook een shoppinglist afnemen met de winkel, het kleurnummer, artikelnummer etc. En de derde optie is dat ik alles voor je ga aanschaffen.”

Zet jij alle meubels en accessoires op hun plek, zoals dat ook in televisieprogramma’s gebeurt?

“Dat kan, afhankelijk van het pakket dat je afneemt.”

Pin It on Pinterest